top of page
personale_edited.png

Personale

Fysioterapeuterne Helle Lange, 
Karen Berggren og Simon Klausen

helle.png

Helle Lange,
Fysioterapeut & Indehaver

Jeg er færdigudannet fysioterapeut i 2007 i Esbjerg.

 

Jeg har efterfølgende taget kurser indenfor McKenzie-metoden, Manuel terapi, GLAD hofte/knæ, åndedrættet, IMS-akupunktur, kinesiotapening, bobath og neuropædagogik. 

Jeg har gennem årene opbygget en stor erfaring med behandling af ryg, skulder, albue, hofte, knæ og fod. Yderligere har jeg en bred erfaring inden for det neurologiske område som f.eks. parkinson, sclerose og apopleksi.

Der vil hos mig være stor fokus på en individuel og grundig indsats i forhold til dit forløb. Jeg lægger stor vægt på at motivere og inspirere dig til aktivt at deltage i behandlingen, for derved at opnå det bedste resultat.

Jeg behandler og har holdtræning på klinikken samt hjemmebehandling når dette vurderes relevant fra egen læge.

karen_low-res.png

Karen Berggren, Fysioterapeut

Jeg er uddannet på Fysioterapeutskolen i Ålborg i februar 1987.

 

I maj 1987 kom jeg til Klinik for Fysioterapi i Jels, hvor jeg arbejdede som lejer hos Ruth Hellesøe indtil oktober 1993, hvor jeg overtog klinikken.

Udover mit arbejde på klinikken har jeg haft afstikkere til rideterapi, træning af senhjerneskadede borgere mv.

 

Jeg lægger stor vægt på kontakten til den enkelte patient, som skal have en grundig udredning og en individuel tilpasset behandling og træning.

 

Igennem årene har det haft stor betydning for mig at holde mig ajour med udviklingen i faget, og jeg har derfor været på et utal af efteruddannelsekurser og temadage. Se vedlagte CV

 

Udover mit daglige virke på klinikken er jeg, af undervisningsministeriet beskikket som censor ved fysioterapeutuddannelsen i Danmark.

simon_edited.jpg

Simon Klausen,
Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut i Juni 2022 i Esbjerg. 

 

Som terapeut fokuserer jeg på en kombination af manuel behandling og træningsterapi, som bygger på den nyeste viden indenfor området. 
Under Behandling vil du som patient blive inddraget i din egen behandling, få gode redskaber til hvordan du selv kan bidrage til, at behandlingen giver det bedste resultat. 

 

Jeg har taget GLAD-kursus, som står for Godt Liv med Artrose i Danmark (GLA:D). Jeg udbyder løbende GLA:D træningsforløb, spm er for dig, der har slidgigt (artrose) i hofter eller knæ.

 

Jeg tilbyder

  • Behandling på klinikken med og uden henvisning herunder forsikringsaftaler

  • Holdtræning f.eks. parkinsonhold, boks fitness, forældrebarn træning

  • FOF bassinhold i Rødding svømmehal flere dage om ugen

  • Massage

  • Virksomhedsaftaler

bottom of page